11/15/2009

Vajtó leszögezte: ezt most nem fogja megtenni.

Vajtó Lajos elmondta: a versenyigazgatóság csak a verseny időtartama alatt intézkedhet, kizárólag a versenyen történtekkel kapcsolatban. Letartóztatásban levő vagy jogerősen elítélt zsoké és tréner esetében a Lóverseny Felügyelő Bizottság dönthet a felfüggesztésről. Arról, hogy letartóztatásban levő vagy elítélt tulajdonos esetében felfüggesszék a futtatói jogot, csak a versenyrendező tehet javaslatot a felügyelőbizottságnak. (?????) Vajtó leszögezte: ezt most nem fogja megtenni.

Vajtó Lajos hozzátette: minden segítséget megadnak a tulajdonosnak Overdose-zal kapcsolatban. Haza kellene hozni a lovat, mert Angliában csak a költségek nőnek, a gyógyulásához szükséges körülményeket pedig itthon is biztosítani tudják. "Amennyiben pedig egészséges Dózi, a versenyeztetését is meg tudjuk oldani. Mindent megteszünk azért, hogy mentesüljön a hátrányos következmények alól" - tette hozzá.

Teljes cikk a 168 óra oldalán:
http://www.168ora.hu/itthon/overdose-vajto-lajos-mikoczy-zoltan-nemzeti-loverseny-kft-45967.html

4 megjegyzés:

  1. Még azt sem tudja, hogy az LFB csak a zsokéknak és a trénereknek ad engedélyt. A tulajdonosokhoz semmi köze. Mivel egyetlen futtatónak sincs futtatási engedélye, így azt visszavonni sem lehet. Ez az igazi buta kommunista ember. Semmit sem tud, de azt tudja magyarázni egy napig is.

    VálaszTörlés
  2. Az abrakmester fórumon megkapta rendesen a Mikóczyéktól! Ha ebből sem tudja leszűrni a tanulságot, akkor tényleg menthetetlenül sötét!

    VálaszTörlés
  3. Szerintetek ki állt ki Mikóczy mellett amikor a legnagyobb szarban volt? És most mennyire van nyakig a pácban?

    VálaszTörlés
  4. "Amennyiben pedig egészséges Dózi, a versenyeztetését is meg tudjuk oldani. Mindent megteszünk azért, hogy mentesüljön a hátrányos következmények alól" - tette hozzá Vajtó Lajos.

    Mi köze van ennek a ripacsnak Overdoshoz? Arra használja fel Magyarország leghíresebb telivérjét, hogy magát futassa a médiában. Ez tényleg egy igazi ratyi.

    VálaszTörlés