10/17/2009

Vajtó Lajos nem mumus? Hát mi?

"Hiába emeltél ki dolgokat az írásodból attól ez az egész csak terelés marad. Nem tudja szegény igazgató, hogy mit akar a tulajdonos? Pedig egyszerű, lehetőleg nyereséget. A te nem mumus igazgatód aki még a nagy összefogás elején neked is mumus volt csupán mindenre kíváncsi csak a lóverseny fellendítésére nem."

"Ráadásul a Kincsem Park elsődleges funkciója az ügető és galopp versenyek megrendezése, az egyebek mint a koncert, kutyakiállítás, cégesbulik mind-mind másodlagosak de itt fordítva van, mert minden előnyt élvez a versenyekkel szemben. Ez nem kereskedelmi tv ahol a műsorváltozás jogát csak úgy fenntarthatják!"

"Vajtónak persze, hogy nem az a fő bűne, hogy gúzsba kötve táncol, hanem az, hogy abban a szegmensben, ahol - Farkassal együtt - teljesen szabad keze van, ott sem tesz semmit, ill. amit tesz(nek), az inkább káros.Egyetlen dolgot emelek ki: az Nl Kft. honlapján megszüntették a fórumot, ahol a valóban oda nem illő hangnemű beírások mellett igen sok hasznos, pozitív javaslat is megfogalmazásra került, legtöbbször anyagi ráfordítás nélkül is megvalósíthatóan. "

kommentek a "mumus cikk" után:
http://loversenyzes.blog.hu/2009/10/06/vajto_lajos_nem_mumus#comments

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése