9/27/2009

Vajtó Lajos ügyvezetőigazgatóképrestaurátorelvtárspajtás

Nos mint azt Vajtó Lajos ügyvezetőigazgatóképrestaurátorelvtárspajtás mondta Magyarország a térség vezető lóversenyhatalma... ezzel én nagyon nem értek egyet... amit az NLKft. művel a fogadókkal, tulajdonosokkal, trénerekkel, zsokékkal stb. az botrány... ami itt folyik, annak célja a lóversenyzés tudatos tönkretétele...

http://www.abrakmester.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=826&start=550

12 megjegyzés:

  1. Csontosék el akarják venni tőlünk a lovit, s a Pécsi-klikkel együtt átjátszani a lovassportoknak (military, öttusa stb.)

    VálaszTörlés
  2. Fütyi! Az 1600-os pályát nem a Vajtó akarta, hanem a Fletó és az LFB! A terepjár pedig nem terepjáró, hanem kisteherautó, és olcsóbb, mint a Superb vagy a Passat, ami járhatott volna neki. AZ alagutat: barmok voltak, akik betemették, átadása majd nekünk fógadóknak lesz jó.

    VálaszTörlés
  3. Kit érdekel, hogy te kivel értesz egyet? Mutass még egy pályát, ahol ennyi verseny rendeznek, mint a Kincsemben! Európában nem találsz még egyet!

    VálaszTörlés
  4. Vajtó pajtás!
    Hiába adtad ki az embereidnek, hogy ide irogassanak, nemsokára lezárul az ügyészségi vizsgálat és utána oda írogathatnak neked leveleket ahová megérdemelten fogsz kerülni!

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a Winkler íratta ezt az oldalt. Őt nem kell bemutatni: stróman, rózsaszín ingben.
    Nem is oly rég még uzsorával (is) foglalkozott, tönkretette a MEO-t, meg lehet kérdezni volt üzlettársát, a Kovács Lajost.
    Most, hogy a lovit nem sikerült kilopnia, tajtékzik. Mindegy, ő már lekerült a napirendről, amolyan futottak még. Ha nem lenne mellette (mögötte) a volt SZDSZ-es ügyvédnő, már rég lecsukták volna.

    VálaszTörlés
  6. Winkler Márton évekkel ezelőtt uzsorára adott pénzt valakinek, majd úgy kérte vissza, hogy az adós szájába nyomta a pisztolyát. Az adós nemsokkal később elhunyt.
    Amúgy Winklernek úgy van pénze, hogy ő is kap, egy milliárdos barátjától, természetesen nem ingyen. Az SZDSZ-hez nem sok köze van/volt, mert ott sem vették komolyan, süt róla a műveletlenség. Ő lenne a lovi megmentője?

    VálaszTörlés
  7. Az a nagy kár, hogy nem a te szádba nyomta a pisztolyt! Nagyon sokan támogatták volna, hogy húzza meg a ravaszt.

    VálaszTörlés
  8. Tisztelt Blogolók, Winkler Márton úr jogi képviselőjeként kérem Önöket, hogy hagyják abba ügyfelem minősítgetését, máskülönben feljelentést kell tennem az itt megjelentekért, az itteni stílusért.
    Köszönöm, dr. Rőder Edit ügyvéd

    VálaszTörlés
  9. És ki ellen tesz feljelentést? A névtelek ellen?

    VálaszTörlés
  10. És kit jelent fel?

    VálaszTörlés
  11. Máskülönben tényleg egy pszyhopata gengszter. Mások nyomorúságán gazdagodik. Rothadna el a mája.

    VálaszTörlés
  12. UTÁLOM AZ ILYEN KÉTSZINÜ EMBEREKET A RÁK MINDENEK A GYOMRÁT FUUUUJ

    VálaszTörlés