9/27/2009

Vajtó Lajos: a magyar lóversenyzés 2008-ban annyi támogatást kapott, mint a legeredményesebb öt olimpiai sportág.

Vajtó Lajos hangsúlyozta, hogy a magyar lóversenyzés 2008-ban annyi támogatást kapott, mint a legeredményesebb öt olimpiai sportág.

A magyar lóversenyezés a régióban élen jár: 2008-ban 33 galopp és 53 ügető versenynapot tartottak, míg a Ausztriában mindössze 20, Szlovákiában pedig 25 versenynap volt.

A társaság megtette a szükséges lépéseket a privatizáció előkészítésére, az a továbbiakban a privatizációs stratégiától függ – mondta Vajtó Lajos.

Cikk a HVG-ben:
http://hvg.hu/gazdasag/20090105_loverseny_fogadas_tamogatas_privatizacio.aspx

4 megjegyzés:

  1. A magyar lóversenyzés 2008-ban kb. 400 millió Ft-ot kapott versenydíjként és tenyésztési prémiumként. Ebből visszafizettek kb. 40 millió indulási díjat, valamint kb. 100 millió boxbérleti díjat. Maradt kb. nettó 260 millió.
    A fogadási forgalom kb. 800 millió volt. Ennek a 30%-a maradt a cégnél, ami 240 millió. A mínusz 20 millió Ft. AKKOR HOGYAN IS LÉTEZHET AZ, HOGY A CÉG 1 MILLIÁRD FT-NÁL IS TÖBB VESZTESÉGGEL ZÁRTA AZ ÉVET!!!!!!! És ezt még az MNV Zrt-nél megeszik??? Szégyen!!!! Vajtó Lajos monnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyon le!!!

    VálaszTörlés
  2. Hű, de sötét...Nem félsz ilyen sötétben?

    VálaszTörlés
  3. Az utóbbi három évben annyi új kerítés épült a Kincsem Parkban, mint az öt olimpiai sportág valamennyi telephelyein !!! Abból a visszaadott 20%-ból lettek új lovak, új családi ház stb. Igaz tolvajtóka???

    VálaszTörlés
  4. Hová tűnt a Madonna koncert óta az elektromos eredményjelző tábla? A farkasvajtó elvitte a MÉH-be? Nem szégyenlik magukat ezért (is)??????

    VálaszTörlés