9/27/2009

Tervem az, hogy állami segítség nélkül, elszakadva az államtól, önálló fejlődési pályára állítom a lóversenyzést.

"A fogadók érdekeinek védelme egy szerencsejáték vonatkozásában elementális érdek, hiszen a fogadó abban a pillanatban elfordul, ahogy azt érzi, hogy átverik."

Az első interjúim egyikében tűztem ki magamnak célul a fogadók érdekeinek védelmét és a lóverseny tisztaságának megteremtését. Kétségtelen, hogy ezen a téren sok előrelépés és eredmény született, hiszen a doppingot szigorítottam. Négy év távlatából az akkori elszántságom kissé illuzórikusnak látom, mert ahol pénzről és szerencsejátékról van szó, ott mindig megpróbálják a kiskapukat keresni. Nyilvánvaló, hogy - rendőrség és a bűnözők párharcához hasonlítva - a simlisek mindig az új módszereket keresik, és nyilván nekünk elől kell járnunk, hogy megelőzzük őket. Szándék szintjén a mai napig ugyanazért küzdök, nagyon kell figyelnünk minden apró történésre.

Az egész régiót összefogva partnerei lehetnénk a legnagyobbaknak, az angoloknak, a franciáknak, az olaszoknak. A tervem tehát az, mint fentebb már mondtam, hogy állami segítség nélkül, elszakadva az államtól, önálló fejlődési pályára állítom a lóversenyzést. Természetesen a rendezvénycentrum jelleget is erősíteni szeretném.
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=485381

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése