9/27/2009

"Nem a Kincsem Park a fontos, hanem a lósport megmentése"

Kincsem Park jövőjét egyelőre senki sem tudja megmondani. Vajtó szerint az is egy megoldás, ha a területet feldarabolják és csak azokat a részeket értékesítik, amelyeken nem zajlanak a versenyek, ami az összterület kétharmadát érinti, de ő sem és az általunk megkérdezett lóverseny rajongók sem tartják kizártnak, hogy a versenyek máshova költözzenek, mert ahogy Vajtó fogalmazott: nem a Kincsem Park a fontos, hanem a lósport megmentése. És ez az a pont, amelyből a civilek és a lósport további szerelmesei egy tapodtat sem engednek: A Kincsem Parknak meg kell maradnia.

Arra a kérdésre, hogy lesz-e 87. Magyar Derby is, Vajtó azt mondta, biztosan lesz, de hogy hol, azt még senki sem tudja.

Cikk az Indexen:
http://index.hu/belfold/kincs0706t/

2 megjegyzés:

  1. Pécsi! Mindenki tudja, hogy egy évre elengedett a Vajtó fizetés nélkülire, majd visszavett jó szerződséssel, nyolc hónapos végkielégítéssel...rajta van a honlapon. Pont te beszélsz, nem szégyelled magad? Nyerges

    VálaszTörlés
  2. Vajtó! Mindenki tudja, hogy négy éve loptok a Farkassal együtt. Miért nem hagyjátok abba? Nektek nem végkielégítés lesz, hanem letöltendő börtön büntetés. (Lagzi Lajcsi állovai, álberuházások több száz millióért, stb.)

    VálaszTörlés