9/27/2009

"A lóversenyágazatban érintettek megtisztelésnek veszik és sikerként értékelik, hogy a Kincsem park lesz a helyszíne a megakoncertnek"

"Szomorúan tapasztaltam, hogy Hanthy Kinga írása egy törpe kisebbség véleményét, érdekeit képviseli, nem pedig a magyar hagyományokat büszkén vállaló ágazatét, a lótulajdonosok és a szakma többségét… Azon kör érveit olvashatjuk a cikkben, amely a korábbi, eredménytelen privatizációs pályázaton kudarcot szenvedett, azokét, akik a valós ár töredékéért szerették volna megszerezni az NL Kft.-t s vele ingatlan vagyonát. A vagyonkezelő azonban nem hagyta elkótyavetyélni ezt a sok tízmilliárdnyi értéket. Ha ez a befektetői kör kaparintja meg a vállalat gyönyörű, hihetetlenül értékes ingatlanait, akkor talán ma már nincsenek futamok a Kincsem parkban – akkor valószínűleg már alapoznák a lakóparkokat, a wellness-szállodákat…"

"Örömteli, hogy a lóversenyágazatban érintettek megtisztelésnek veszik és sikerként értékelik, hogy a Kincsem park lesz a helyszíne a megakoncertnek. A szakma többsége örül annak is, hogy a koncert után a jelenleginél jobb, felújított pálya szolgálja majd a versenyeket."

Teljes cikk az MNO-n:
http://mno.hu/portal/624084?searchtext=kincsem%20park

4 megjegyzés:

  1. A loviról és a Kincsem parkról még soha nem beszéltek, írtak annyit, mint az elmúlt években. Vajtó kétségtelenül nem könnyű ember, de a lovit az érdeklődés középpontjába helyezte, s így már nem olyan könnyű elvinniük az ingatlanspecialistáknak, ezt be kell látni.
    Ha a fogadásokat ki lehetne terjkeszteni a lottózókra, akkor én is játszanák.
    Én, aki nem járok ki a lovira. G.

    VálaszTörlés
  2. Aki ezeket a hozzászólásokat írja a Vajtó parancsára, egy bukott MTV-s gyerek, aki a hivatalos honlapon látható fizetése felett elég szépen számláz a cég felé havonta. Egy hónapban kb. 4!!! napot van benn!!!

    VálaszTörlés
  3. Marhaság! A Krebsz meg a Pécsi tévéznek ugyan, de egyik sem bukott gyerek, ne mondd! Az viszont igaz, hogy alig járnak be, ja, és számláznak rendesen.

    VálaszTörlés
  4. Ha ezt ennyire tudod akkor miért tűröd el? Vagy az adófizetők pénzén nem számít semmi? Ha nem járnak be, miért nem távolítod el őket? Csak nem vagy beszarva a Lázár testvérektől?

    VálaszTörlés