9/27/2009

"Kívánatos lenne a közös pool bevezetése"

Vajtó Lajos, a Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatója szerint még ebben a válságos gazdasági helyzetben is megoldható a lóversenyzés új fejlődési pályára állítása – szinte plusz pénzek nélkül.– Javaslatomra komoly egyeztetés folyik a Pénzügyminisztériumban arról, hogy kívánatos lenne a közös pool bevezetése – mondja az igazgató. – Ez az EU országok némelyikében működik.
A közös pool lényege az, hogy ha a fogadó itthon fogad mondjuk egy angol versenyre, akkor tétje a közös alap részévé válik, tehát ebből az alapból kaphatja a nyereményét is. Ha ezt sikerül megoldanunk, akkor a legsikeresebb szerencsejátékká válhat a hazai lóversenyfogadás – tekintettel az összegek nagyságára…

Cikk a Pesti Műsorban:
http://www.pestimusor.hu/printit.php?id=1971

4 megjegyzés:

  1. Régen volt ennyire menő főnöke a Kincsem Parknak, soha nem beszéltek ennyit a loviről, mint az elmúlt években, soha nem volt ennyire jó sajtója a lovinak - ezek is tények, GF

    VálaszTörlés
  2. Azért mert feltünésből minden alkalmat meg ragad hogy riportot adjon.Pedig csak rá kell nézni egy fotójára . Egy 50-60 éves igazgató öltöny nyakkendő minimum. Nem rózsa színű ingek,egy derbyn fehér len vászon szerkóban mint valami beduin törzs fő .Hiteltelen ! Nem csajozni megyünk hanem interjút adni! Ez nem menő drága barátom hanem:kikerics.

    VálaszTörlés
  3. Látszik, hogy a Kádár-korszak gyermeke vagy! A Vörös Október Ruhagyár-ból való öltönyöddel és a seregből újított barna nylon zokniddal te adsz öltözködési tanácsot Magyarország egyik legelegánsabb közszereplőjének? Sutttyókám!

    VálaszTörlés
  4. Annyira hiu ratyi hogy ide irogat ahelyett hogy dolgozna a paraszt. Alig atlatszo. Ritka buta csira.

    VálaszTörlés